Om oss

Grafisk Digital er en produksjonsbedrift som har spesialisert seg på print, konvoluttering og elektronisk utsendelse av forretningsdokumenter for bedriftsmarkedet.

Vi er en av landets ledende printsentraler og produserer og sender ut brev, faktura, purringer og annen informasjon for en rekke av landets bedrifter, kommuner og organisasjoner. Vi holder til i nytt industribygg på Straume utenfor Bergen. Her har vi en moderne maskinpark med stor kapasitet, noe som sikrer feilfri produksjon og levering til avtalt tid. Selv om utsendelser i posten generelt har gått tilbake i de senere år - har vårt firma hatt en jevn økning. Vi innleverer ca. 1 mill. konvolutter pr. måned til Posten i Bergen.

Print

Vi produserer på arkprintere i format A4 og A3. Vi kan printe både ensidig og tosidig i både sort og i farge. Vi kan printe med skuffevalg, det vil si at vi kan printe på forskjellige typer ark / blanketter som skal i samme konvolutt. Ved fakturaprint betyr dette eksempelvis at side 1 er en giro, mens de følgende ark er uten giro. Dette betyr at vi har et fleksibelt opplegg for både små og store printoppdrag og har godt med backup dersom en printer skulle stå.

Konvoluttering

Vi har god kapasitet når det gjelder maskinell pakking. Vi har konvolutteringsmaskiner til konvoluttformatene; C 6/5 – C5 – B5 og C4. Vi pakker og innleverer i henhold til Postens retningslinjer for maskintilpasset post og porto-optimalisering.
Vi kan pakke varierende antall ark og vedlegg pr. konvolutt og vi har maskinell kontroll på at rette blanketter og vedlegg sendes den enkelte kunde.

Digitale utsendelser

Vi har gode løsninger for efaktura, Digipost, aksesspunktfaktura (ehf) og epostutsendelser. Vi tilbyr multikanal-utsendelser der vi slår opp i offentlige register for å velge den kanalen som mottaker ønsker å motta dokumentene i.

Selvbetjening

Våre kunder kan bruke vår selvbetjeningsportal SEND.no for å bestille utsendelser og se status på oppdragene, eller vi kan avtale andre former for sikker filoverføring og automatisert produksjon.