Om oss

Grafisk Digital er en produksjonsbedrift som har spesialisert seg på print og konvoluttering av forretningsdokumenter for bedriftsmarkedet.

Vi er en av landets ledende print-sentraler og produserer og sender ut brev, faktura, purringer og annen informasjon for en rekke av landets bedrifter, kommuner og organisasjoner. Vi holder til i nytt industribygg på Straume utenfor Bergen. Her har vi en moderne maskinpark med stor kapasitet, noe som sikrer feilfri produksjon og levering til avtalt tid. Selv om utsendelser i Posten generelt har gått tilbake i de senere år - har vårt firma hatt en jevn økning. Vi innleverer pr i dag ca. 1 mill. konvolutter pr måned til Postterminalen i Bergen.

Print

Vi produserer på ark - printere i format A4 og A3. Vi kan printe både 1-sidig og 2-sidig i både sort og i farge.Vi kan printe med skuffevalg, det vil si at vi kan printe på forskjellige typer ark / blanketter som skal i samme konvolutt. Ved fakturaprint betyr dette eksempelvis at side 1 er en giro, mens de følgende ark er uten giro. Dette betyr at vi har et fleksibelt opplegg for både små og store print-oppdrag og har godt med backup dersom en printer skulle stå.

Konvoluttering

Vi har god kapasitet når det gjelder maskinell pakking. Vi har konvolutteringsmaskiner til konvoluttformatene; C 6/5 – C5 – B5 og C4. Vi pakker og innleverer i henhold til Postens retningslinjer for maskintilpasset post og porto-optimalisering.
Vi kan pakke varierende antall ark og inntil 6 vedlegg pr. konvolutt og har maskinell kontroll på at rette blanketter og vedlegg sendes den enkelte kunde.